Twisted Transistor

Archive for the ‘Quiz’ Category

Click on the images to enlarge them.

1. Identify the book.

Book Cover

Ans:

NCFOM

2. With a few exceptions he never speaks.Very fond of Loch Lomond brand of scotch. Suffers from acute arachnophobia(fear of spiders).Named after the creator’s first girlfriend Marie-Louise though referred to as male throughout.
Who?

Ans: Snowy(Milou)

3. The origin of the name of this icon comes from the following old joke:
“________ was born with no body, no arms and no legs. All he had was a head. But despite this major birth defect his parents still loved him very much. So on his sixteenth birthday his parents found a doctor that could surgically give ________ a body. When the parents got home they couldn’t wait to tell him that he could finally have a body and be like other normal people. They go home really excited and say “Have we got a surprise for you. It’s the best present ever!” and ________ says “Oh no, not another fucking hat!”
Who? All the blanks are the same.

Ans: Eddie the head…the iconic mascot of Iron Maiden

4. Identify the band.

Band

Ans:

Indian Ocean

5. After being sacked from Hawkwind in 1975, supposedly for “doing the wrong drugs”,Lemmy(singer and bass guitarist) decided to form a new band, originally to be called “Bastard”. Doug Smith, the band’s manager, advised him that, “It’s unlikely that we’re going to get on Top of the Pops with a name like ‘Bastard’.” Lemmy concurred and decided to call the band “________”, inspired by the final song he had written for Hawkwind.The name of the song was derived from a slang term for an amphetamine user, the drug being the subject of the song. Identify the heavy metal band.

Ans: Motorhead

6. The ________ effect is the effect of the subjectivity of perception on recollection, by which observers of an event are able to produce substantially different but equally plausible accounts of it. It is named for the movie ________, in which a crime witnessed by four individuals is described in four mutually contradictory ways. Films such as The Usual Suspects, Courage Under fire, Basic etc were influenced by the same concept. Identify this classic.

Ans: Rashomon(Akira Kurosawa Classic)

7. This is a Japanese manga(comic) character. It’s based on whom?(He enjoys celebrity status in Japan).

manga character

Ans: Carlos Ghosn

8. Identify the logo.

logo

Ans:

2010cg_logo.png

9. Connect the two(should be a sitter for many).

Connect

Ans: The connect is Max Payne.

Max payne sam lake   TGibbs MaxPayne

Sam Lake(left) the writer after whom the title character of Max Payne
was modelled. After he declined to be used in Max Payne 2 Timothy Gibbs(right) was used as the model.

10. Advertiser?

Advertiser

Ans:

Mortien

 

Happy Quizzing…

 

“If you answer Ayesha Takia for Pamela Anderson, all I can say is just missed……But yes you got the funda right” 

Advertisements

Pages

October 2017
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 15,872 hits

Top Clicks

  • None

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5 other followers

Top Rated